#42 Enneagrammityyppi 3: Tekijä, esikuva, "paras"

On aika sukeltaa persoonallisuustyyppi kolme maailmaan!

KUUNTELE JAKSO TÄSTÄ >>

Kolmoset järjestävät elämänsä tavoitteiden ympärille, jotta saisivat tunnustusta ja ihailua muilta. Riippumatta siitä, millä alalla he toimivat, kolmoset haluavat tulla tunnustetuksi yhtenä alansa parhaista.

He ovat itsevarmoja ja uskovat onnistuvansa kaikessa, mitä he yrittävät, ja usein he onnistuvatkin. He ovat kunnianhimoisia olentoja, tavoitteellisia, määrätietoisia ja tehokkaita. He ovat hyvin tahdikkaita ja karismaattisia hurmaajia.

Heillä on vahvat ihmissuhdetaidot, ja he ovat hyvin sopeutumiskykyisiä. He ovat erittäin hyviä verkostoitumaan ja osaavat myydä itseään houkuttelevalla tavalla. Tyyppi 3 (enneagram-personality.com) Tämä jakso on voimakas ja ravisteleva jakso erityisesti sinulle, joka koet olevasi kolmostyyppi. Jakso on myös oivalluttava sulle jonka lähipiirissä on kolmonen.

 

Pääset tekemään tyyppitestin täällä: Enneagrammitesti (2024) | Ilmainen persoonallisuustesti (enneagram-personality.com) Lähteenä toiminut kirja: Enneagrammin viisaus (Don Richard Riso & Russ Hudson)

 

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää 1:1 -valmennuksesta? Laita viestiä [email protected] ja kerron lisää.

Lataa maksuton meditaatioäänite hengähdyshetkiin täältä

Pura stressi kehosta -kurssi

Sytytä valo sinussa -valmennus